1C cireșe fără sâmburi, 2T fulgi de ciocolată topită 

1C cireșe fără sâmburi, 2T fulgi de ciocolată topită 

Arată-ți aprecierea. O modalitate distractivă și accesibilă pentru oameni de a-și exprima dragostea față de familie și prieteni în timpul sărbătorilor este să pregătească produse de patiserie. Fii recunoscător pentru cadourile atent, dar nu simți că trebuie să mănânci tot pentru a-ți arăta respectul pentru brutar. Trimiteți o scrisoare de mulțumire prin care vă împărtășiți aprecierea și încercați o bucată sau două dintre produse, astfel încât să puteți trimite complimente bucătarului. Apoi aruncați în liniște restul. Este tentant să predați bunurile unui „prieten slab” sau să încurajați soțul să meargă în oraș cu toate deliciile, dar și să încercați să le cunoașteți starea de sănătate și obiectivele de nutriție și fitness. Dacă vă plac foarte mult dulciurile care vi s-au oferit, atunci luați în considerare să congelați jumătate sau să alocați mărfurile în pungi controlate în porții. Totul se poate încadra într-o dietă sănătoasă cu moderație, dar este nevoie de o planificare suplimentară pentru a evita exagerarea, mai ales în această perioadă a anului.

Contribuie la festivități. O căutare rapidă a oricărui site web de rețete online (consultați rețetele de sărbători delicioase și mai sănătoase ale ACE) vă va oferi o mare varietate de mâncăruri și deserturi minunate pentru a vă pregăti pentru diferitele petreceri și festivități de sărbători la care veți participa. Menținându-l relativ sănătos (dar totuși asigurându-vă că are un gust bun) vă puteți reduce propriul aport caloric din eșantionarea creației în timpul pregătirii și, de asemenea, evitați să contribui la creșterea taliei colegilor petrecăreți.

Satisface-ti pofta de dulce. Dacă îți este poftă de dulciuri, dar vrei cu adevărat să faci un efort concertat pentru a fi sănătos în acest sezon de sărbători, încearcă câteva dintre aceste deserturi delicioase bune pentru tine. Aceste rețete au apărut inițial pe allyou.com. Le-am pregătit și pentru telespectatorii de la San Diego Living cu recenzii încântătoare. Fiecare conține aproximativ 200 de calorii și conține cel puțin o porție de fructe pline de nutrienți.

Sundae cu fructe

1/2 C amestecuri de fructe de padure congelate, 1 lingura de sorbet de fructe, 1 l chipsuri de ciocolata (topite)

Încălziți fructele de pădure congelate amestecate în cuptorul cu microunde. Pune-le pe două linguri de sorbet de fructe. Completați totul cu o linguriță sau două de sirop de ciocolată.

Calorii: 240  grăsimi:  5,5 g

Ciocolata Cirese

1C cireșe fără sâmburi, 2T fulgi de ciocolată topită 

Topiți un sfert de cană de chipsuri de ciocolată neagră în cuptorul cu microunde și savurați-o ca o baie cu cireșe (sau orice alt fruct la alegere)

Calorii: 210  grăsimi: 10 g

Banana Pops

Banana medie acoperita cu iaurt de vanilie si migdale tocate 

Înmuiați bananele proaspete în iaurt de vanilie, rulați-le în nuci tăiate. Înfășurați fiecare banană în hârtie ceară și apoi congelați-le.

Calorii:  220  grăsimi: 6g

Dip cu iaurt cu miere și fructe proaspete

6 oz iaurt fără grăsime de vanilie, 1 l miere, 1 l scorțișoară, 1/2 C afine, 1/2 C miere 

Amesteca 8 uncii de iaurt de vanilie cu o lingurita de miere si o lingurita de scortisoara. Folosiți-l ca o baie cu fructe proaspete, de sezon.

Calorii: 260 grăsimi:

Smoothie hawaian

1C lapte degresat, 1/2C căpșuni congelate, 1/2C ananas congelat, 1L nucă de cocos mărunțită

Se amestecă câte o cană de lapte degresat și o jumătate de cană fiecare căpșuni congelate și ananas zdrobit (conservat în suc și scurs). Se amestecă câteva lingurițe de nucă de cocos mărunțită.

Calorii: 220 grăsimi: 2 g

Întrucât cursurile de yoga la cald continuă să-și păstreze popularitatea, este important să înțelegem cum se răcește organismul atunci când este prezent stresul termic și ce contramăsuri trebuie luate pentru a minimiza riscul de îmbolnăvire cu căldură. Corpul încearcă să mențină o temperatură centrală stabilă, echilibrând rata producției interne de căldură cu pierderea de căldură în mediu. Acest act delicat de echilibrare este cunoscut sub numele de termoreglare. Termoreglarea, totuși, poate fi foarte dificilă într-un mediu încălzit, mai ales dacă temperatura aerului este mai mare decât temperatura pielii. Într-o clasă de yoga fierbinte, camera în care se desfășoară activitatea este de obicei încălzită la 90–110 ° F (33–43 ° C), ceea ce nu numai că depășește temperatura normală a pielii, ci poate fi mai mare decât temperatura centrală la o persoană care face mișcare. Dacă nu există ventilatoare în cameră, trei dintre cele patru moduri prin care corpul eliberează căldură (radiație, conducție și convecție) nu sunt opțiuni viabile, ceea ce obligă corpul să se bazeze pe evaporare pentru a disipa căldura generată de exerciții fizice. În plus, atunci când camera este mai caldă decât corpul, corpul celui care face exerciții va câștiga de fapt căldură din mediu, crescând și mai mult temperatura centrală a individului.

Despre ce este toată această sudoare?

Evaporarea este principala măsură de protecție a organismului împotriva supraîncălzirii. Prin acest proces, corpul transferă căldură din miezul său prin evaporarea transpirației din piele și căile respiratorii. Cu toate acestea, transpirația singură nu răcește corpul. Pentru a produce un efect de răcire, transpirația trebuie evaporată pentru a scădea temperatura pielii. Când aerul rece este suflat peste piele, transpirația se vaporizează și căldura este eliberată. Este important de reținut că evaporarea poate fi afectată de nivelul de umiditate din zona de exercițiu, care va crește apoi rata de transpirație a participanților. Această situație poate duce la o pierdere și mai mare de apă din corp, care, la rândul său, poate duce la deshidratare. Într-o clasă de yoga fierbinte, nivelul de umiditate poate fi ridicat, în funcție de cantitatea de ventilație din cameră și de numărul de elevi care participă la clasă. Nivelul de umiditate va crește dacă camera este slab ventilată și este plină de participanți care fac exerciții și transpirați puternic. O considerație suplimentară este practica de ștergere a transpirației de pe corp folosind un prosop. Dacă transpirația este îndepărtată de pe piele, va avea loc o răcire mai puțin evaporativă și căldura corpului va fi reținută. Ca urmare, cantitatea de transpirație va crește ulterior, ducând la o pierdere mai mare de apă corporală și la un risc crescut de deshidratare.

Ce trebuie să știu despre hidratare?

Pe măsură ce rata de transpirație crește, crește și cantitatea de apă din corp pierdută, iar nevoia de a consuma lichide de înlocuire devine vitală. Fără înlocuirea adecvată a lichidului în timpul exercițiilor fizice, capacitatea corpului de a disipa căldura este foarte compromisă. Atingerea și menținerea unei stări de hidratare adecvate înainte de exercițiu este esențială pentru a evita deshidratarea. Dacă o persoană este hidratată corespunzător la începutul unui antrenament, eficiența înlocuirii lichidelor în timpul exercițiului este semnificativ îmbunătățită.

Hidratarea adecvată este în mod clar un factor critic în prevenirea efectelor adverse asociate cu exercițiul atunci când temperatura și/sau umiditatea sunt ridicate în interiorul studioului de yoga. În această situație, abordarea ideală este să luați măsuri adecvate pentru a preveni deshidratarea în timpul antrenamentului. Pentru a atinge acest obiectiv, participanții ar trebui încurajați să parcurgă următorii pași pentru a se asigura că sunt bine hidratați înainte de a participa la un curs de yoga fierbinte:

Consumați lichide la intervale regulate pe parcursul activităților zilnice normale.Bea 17–20 uncii de apă sau o băutură decofeinizată cu cel puțin două ore înainte de curs.Bea frecvent și devreme, înainte de apariția setei în timpul exercițiilor fizice. Scopul de bază este de a produsrecenzie.top potrivi pierderea de transpirație cu înlocuirea lichidelor. Acest lucru este important în special pentru participanții de vârstă mijlocie și mai în vârstă (>50) care, ca grup, tind să aibă mecanisme mai puțin sensibile ale setei.Măsurați greutatea corporală înainte de exercițiu și evaluați orice modificare a greutății corporale după curs. Consumă lichide pentru a readuce greutatea corporală la normal. Bea 16-24 uncii de lichid pentru fiecare kilogram de greutate corporală pierdută în timpul exercițiilor fizice.Asigurați-vă că lichidele de înlocuire sunt reci și gustoase.

Deoarece mediul într-o clasă de yoga fierbinte tinde să crească substanțial cantitatea de fluide corporale pierdute, respectarea strictă a recomandărilor de hidratare menționate mai sus este esențială.

Cum mă pot aclimatiza la antrenament la căldură?

O altă metodă foarte recomandată pentru scăderea riscului de a dezvolta boli de căldură sau răni este aclimatizarea treptat la exerciții în medii calde, cum ar fi un curs de yoga fierbinte. Prin aclimatizare, ritmul cardiac și temperatura corpului (la o anumită intensitate) scad, rata transpirației crește, iar transpirația devine mai diluată. S-a estimat că unul din patru adulți sănătoși poate fi intoleranță la căldură într-o stare neaclimatată, acest număr scăzând la aproximativ unul din 50 după aclimatizare. Cea mai bună metodă de aclimatizare la căldură este să începeți să faceți exerciții aerob într-un mediu mai cald decât în ​​mod normal, crescând treptat durata sesiunii de exerciții în timp. Din motive de siguranță, prima sesiune ar trebui să fie limitată la 10 până la 15 minute și crescută treptat până la 20 până la 60 de minute, pe măsură ce persoana care face exerciții se aclimatizează la căldură. De regulă, majoritatea oamenilor sănătoși au nevoie de 10 până la 14 zile pentru a se aclimatiza pe deplin la mediile calde, un program pe care s-a demonstrat că bolile și consumul de alcool îl încetinesc.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că beneficiile aclimatării la căldură se pierd destul de rapid atunci când o persoană încetează să mai facă exerciții la căldură. La fiecare două zile de abținere de la expunerea la căldură, se pierde o zi de aclimatizare. Astfel, după trei până la patru săptămâni, un individ trebuie considerat neaclimatizat. În consecință, chiar și după perioade relativ scurte de deaclimatizare (weekend, perioade scurte de boală), riscul de a face mișcare la căldură poate fi substanțial.

Înțelegerea și aplicarea principiilor termoreglării, în special menținerea hidratării adecvate și a procesului de aclimatizare, le va permite persoanelor să își scadă riscul de a suferi o boală sau răni termice în timp ce participă la un curs de yoga fierbinte sau fac exerciții în orice fel de stres termic. mediu, de altfel. Având în vedere potențialele pericole asociate cu o boală de căldură sau o rănire, un astfel de efort este foarte înțelept și bine justificat.

Sărbătorile ar trebui să fie o perioadă de veselie, de a ajunge din urmă cu vechii prieteni și familie, oferind cu bucurie cadoul perfect acelor oameni cărora le ținem cel mai mult… Cu excepția cazului în care ceasul bate, sunteți cu toții la cumpărături și încă habar n-ai ce să le dai acestor ultimii oameni de pe lista ta. Dacă sunteți în căutarea unei idei de cadou de fitness pentru cineva pasionat de sănătate și fitness sau care plănuiește să fie odată cu sosirea Anului Nou, avem câteva opțiuni grozave pe care să le luați în considerare.  

Sub bannerul Workout Watchdog, editorii și experții ACE au efectuat recenzii de produse pentru sănătate și fitness în ultimii doi ani, permițându-vă să găsiți unele dintre cele mai eficiente produse de fitness de pe piață. Produsele cu cele mai înalte evaluări care ar fi cadouri grozave de sărbători sunt evidențiate aici, împreună cu alte articole pe care credem că le vor adora guru de fitness.

Îmbrăcăminte. Adevărat, îmbrăcămintea nu este cel mai creativ cadou, dar nu poți greși dacă obții haine de antrenament pasionații de fitness. Un alergător poate folosi oricând niște haine noi de alergare Dri-Fit, un pantaloni scurți pentru ciclism, un yoghin și aproape orice femeie pasionată de sală, pantalonii Lululemon scumpi, dar care merită (consultați site-ul de recenzii ale produselor ACE pentru o revizuire completă a două stiluri de pantaloni Lululemon precum și alte articole de îmbrăcăminte foarte apreciate, cum ar fi vesta micro puf Patagonia, scurt Under Armour flex și șosete sport Drymax). 

Echipament portabil   Electronică. Piața este plină de echipamente pentru a ajuta atletul din viața ta să performeze mai bine, să alerge mai repede și să muncească mai mult.

Priveste. Cele mai elementare ceasuri sport permit unui atlet să urmărească viteza și distanța, fie pe drum, acasă sau în piscină. Ceasurile Timex sunt standardul de aur aici (accesați timex.com și puteți obține o reducere de 20% și transport gratuit). Puteți, de asemenea, să folosiți un ceas GPS pentru a concura împotriva unui concurent computerizat, a urmări distanța și viteza și puteți încărca date fără fir pe un computer personal. Tehnologia GPS Garmin continuă să evolueze, iar ceea ce era cândva un ceas de căpcăun greu și voluminos, acum s-a redus la un sistem GPS de înaltă tehnologie și sofisticat de dimensiuni normale. Amazon.com pare să ofere cel mai bun preț și cele mai utile recenzii pentru aceste ceasuri. De asemenea, puteți achiziționa accesorii care permit urmărirea precisă pentru bicicliști și sportivii de sală.Monitor ritm cardiac. Monitorul de bază al ritmului cardiac a evoluat într-un sistem mult mai avansat, cu funcționare ridicată. Anul acesta este fierbinte monitorul de ritm cardiac Adidas miCoach Pacer, care nu numai că vă urmărește ritmul cardiac, ritmul și caloriile arse, dar îl puteți conecta și la playerul mp3 pentru instrucțiuni și instrucțiuni motivaționale și vă sincronizează cu micoach.com pentru a vă analiza în continuare. program de antrenament. Polar a fost de multă vreme lider în tehnologia de monitorizare a ritmului cardiac și oferă o gamă largă de produse de antrenament pentru ritmul cardiac pentru fiecare nivel de fitness.Echipamente pentru casă. Puteți stoca o sală de sport de acasă cu elemente de bază, cum ar fi gantere, benzi de rezistență, DVD-uri de antrenament, covoraș de yoga și o coardă de sărit. De asemenea, îl puteți condimenta puțin cu niște echipamente distractive și funcționale, cum ar fi antrenorul de echilibru Bosu, căruia editorii ACE i-au acordat cinci stele pentru versatilitatea sa.Cureaua de combustibil. Oricine se antrenează pentru un eveniment de anduranță poate beneficia de o centură de combustibil pentru a transporta fluide și nutriție. Acest articol relativ ieftin (aproximativ 25 USD) se va folosi cu siguranță. Puteți să-l încărcați cu pachete de pudră pentru băuturi sportive și batoane și geluri nutritive pentru a-l aproviziona pentru următorul antrenament mare.Mp3 player. Fiecare pasionat de fitness și atlet are nevoie (și probabil are deja) un MP3 player. Dacă trebuie să cumpărați un cadou pentru cineva care nu are un MP3 player sau este în căutarea unuia nou, acesta este cadoul perfect. Produsele Apple par să fie cel mai bun pariu al tău de la iPod Shuffle la Nano.

Jocuri. Iarna îi ține în interior pe mulți potențiali pasionați de fitness bine intenționați. În timp ce jocurile video interactive nu oferă aceleași beneficii pentru sănătate ca un antrenament complet, este mai bine decât să te uiți la televizor sau să joci jocuri sedentare. Nintendo’s Wii a fost un cadou fierbinte în ultimii doi ani. Puteți verifica câteva jocuri noi pentru acest sistem, adăugați Wii Fit sau puteți verifica câțiva jucători noi de pe piața jocurilor video interactive, inclusiv controlerul Sony Playstation3 Move și Kinect de la Microsoft.

Certificate cadou. Certificatele cadou sunt ideale deoarece sunt ușor de achiziționat și transportat, aveți control asupra cât cheltuiți, iar destinatarul are o oarecare flexibilitate în alegerea modului de utilizare. Un certificat cadou iTunes poate ajuta în mare măsură destinatarul să încarce muzică nouă pe playerul MP3 sau să descarce aplicații legate de sănătate pe un iPhone sau iPad. Atât cei noi, cât și cei experimentați, ar putea aprecia un certificat cadou pentru câteva sesiuni de antrenament personal, pentru a-și începe programul de fitness sau pentru a trece la un nivel superior. Utilizați funcția „Găsiți un antrenor ACE” de pe ACE Web pentru a găsi un profesionist de fitness certificat în apropiere. În special pasionații de vreme rece ar putea aprecia un certificat cadou pentru un abonament la sală. Sau, dacă nu aveți idei, nu puteți greși cu un certificat cadou către un magazin de sport sau chiar pe Amazon.com, de unde destinatarul poate cumpăra pentru el însuși aproape orice.

bilete. Mulți oameni cărora le place să participe la evenimente atletice le place să le privească. Ce zici de biletele la un eveniment sportiv? Sau, mai bine zis, ce zici de biletele pentru a merge la o activitate precum schiul pe zăpadă, patinaj pe gheață sau hochei?

Guest posting on BookBuzzr blogs will definitely boost your business and possibly earn you more clients. However, your writing must be unique and engaging to the audience. If you have an article or even just a topic in mind, relevant to writing, publishing, selling, or marketing books, we would love to see your proposed content! Feel free to submit Here!
Posts created 2428

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top